Little Thing..
About Entry Affiliates Twitter Facebook Blogskin
Adekk :')
Monday, 4 February 2013 • 00:03 • 0 comments
Hi dear stalker !

Awesome what ? Oh your story . You know what, your story is superb awesome . What I'm talking about ? Okay just forget it . 




Citer harini ' Adekk ' . Yes brother sister . See the picture ? Yeahh, that's not my brother okay >.< Just gambar hiasan jek . Tia pun taktau muke adek Tia macam mane, lagi korang nak tengok . Mane boleh ! haha :P Semua orang tau Tia anak tunggal . Maybe awak yang tengah bace ada yang taktau . Btw sekarang Tia da ada adek . That's a boy . Know what ? Rasa macam dunia ni Tia yang punya . Well I feel lonely without somebody like a sibling . Syukur alhamdulillah . And now, I will be a sister ^-^ Even akak taktau siapa nama adek, akak tetap akan sayang adek walaupun dari jauh . Walaupun belum tengok rupa adek, akak tau adek mesti comel kan . Even jauh pun akak dapat mengeluarkan air mata untuk adek . Sejujurnye akak rindu ibu and now adek :') Alangkah baiknye kalau akak dapat jaga adek, tengok adek belajar merangkak, berjalan dan berlari . One day, kita pasti akan berjumpa . Time tu mungkin adek da sekolah kan . Takpe lah asalkan akak ada adek :) Future abang ipar adek kata, nanti dia tolong akak search adek ngn ibu . Kalau boleh as soon as possible akak nak :D Buat masa ni adek jaga ibu bebaik tau . Akak sayang adek :* Walaupun berjauhan, dapat merasakan rindu :')

Labels:



PAST
The Big Boss
Freeze ! Put your hands up :D You know what ?! You will be caught if you don't follow back . Follow me back okay ? I will follow you later . Thanks and Love you :* ByTheWay, I'm 16 y/o . Please be nice to me k .
Speak Here !
History ::
Jadi diri sendiri lebih baik daripada menjadi orang lain . Heyy ! Here my history :)
  • Adekk :')
  • Yes, I Wish
  • It Was A Moment

  • Big Clap For Them !
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Decorate : Fatihah
    Best View : Google Chrome